Program

Ved stor pågang vil vi dele opp i flere undervisningsgrupper og kjøre alle elementene parallelt!

Alt av programmet er gratis og har 16 års aldersgrense.

18:00

GM Torbjørn R. Hansen (44 år) er en av Norges mest erfarne sjakktrenere. I tillegg til å ha vært landslagsspiller i en årrekke har han hatt stor suksess med undervisning. Han er en av veldig få som har tittelen FIDE Senior Trainer, den høyeste trenertittelen i sjakk, og av i alt 18 stormestere i Norge gjennom tidene, har fire av dem vært privatelev hos Torbjørn over en lang periode, deriblant Magnus Carlsen. Han har skrevet to bøker om sjakk: Sjakkinnsikt – Lær sjakk med Torbjørn og Win with the Caro-Kann. Han trener spillere på alle nivåer, alt fra elitespillere til de som nylig har fått interessen for sjakk.

19:00

GM Frode Urkedal Frode (30 år) er av Norges mest talentfullsjakkspillere gjennom tidene. I sin barndom vant han alle NM-titler i aldersbestemte klasser, og det fire år på rad. Som nittenåring vant han eliteklassen i NM for første gang, og til tross for sin relativt unge alder er han en svært rutinert landslagsspiller. Det er ikke bare talentet til Frode som gjør han så god, men han er også et resultat av hardt arbeid. Han besitter enorm kunnskap, noe han er klar til å dele med sine elever.

20:00

GM Lars Oskar Hauge (24 år) har vært et stort talent helt siden han startet med sjakk som 9-åring. Under europamesterskapet for lag i 2021 fikk han sitt absolutte gjennombrudd da han slo den kjente engelske stormesteren David Howell, og endte opp med å ta sitt tredje og avgjørende stormesternapp. Lars Oskar er en Norges mest aggressive og kreative stormestere, og hans originale spillestil er både inspirerende og underholdende. Denne åpenbare sjakkgleden ønsker han å dele med sine elever.

Simultansjakk mot GM Lars Oskar Hauge eller onlineturnering
Kommentert av våre tre stormestre

21:30

Avslutning